Spela Bingo Online 2019 - Bästa guiden till svenska bingosidor

Du håller ömt mellan fingrarna det tunna, gröna pappret präglat med siffror. Dina ögon är fixade på det sista obekräftade numret som sitter i den perfekta rutan. Pennan som du håller skakar något samtidigt som nästa nummer meddelas; men det är inte ditt. Den gamla damen bredvid dig bryter ut i ett leende; hon har bara två nummer kvar. En del av dig hoppas att hon vinner, men det finns en annan del, vinnaren inom dig, som vill vinna för dig själv.


Hjulet snurrar, med bollarna rullande inuti. Utropar sträcker sig ner och tar upp en ny oll - kommer det här vara ditt turnummer? Den första siffran i numret ropas ut; den matchar den på ditt papper. Då meddelas den andra siffran. Allt pausar en stund; alla ljud tonar ut. Det enda som är aktivt är din syn, som kontrollerar igen om det meddelade numret är det som verkligen sitter på brickan. Du säger sedan högt, nästan som en viskning först, "Bingo."

Nummer kan vara roliga – Nätbingo förklarat

Vem skulle någonsin ha trott att en massa tal ordnade i snygga lådor skulle kunna ge någon så mycket glädje. Sådan är bingens natur att det oavsett vilken ålder du är eller hur högt ditt IQ är, vilket gör att du känner dig bra. Allt du behöver är en bit papper och något att markera med, och i den här nya åldern finns det gott om hemsidor för nätbingo.


Det finns kanske inget annat spel relaterat till spel som ses mer som en övning i roligt än någonting annat. Bingo kan spelas nästan var som helst och överallt: i samhällshallen, på en sammankomst, på fester, i vardagsrum och till och med på picknick. Så snart numren är utropade, vänder all uppmärksamhet till de nummer du håller.

Community First - Varför Bingo Online är ett socialt spel

Ursprunget till spelet är lite oklart, men det som är klart är att det alltid har haft en känsla av gemenskap tätt knutet till den. När bingo spelades första gången i sin moderna form på 1920-talet var det vanligtvis mellan vänner. Spelets enkelhet ledde sedan till samhällssalar och kyrkor som håller sessioner för en massa publik.


Detta läggs bara till i tillfälle, med spänningen att vinna, förlora och nästan missar förvandlas till en gemensam upplevelse. En av anledningarna till dess popularitet är den universella naturen av siffror. Oavsett var du bor på denna jord. Detta har gjort det möjligt för spelet att överskrida geografiska gränser och spelas från Österrike till Zimbabwe.


Hur spelet fick sitt finns det många historier om. En grupp vänner spelade spelet i en lägenhet. Det var en nära omtvistad affär, med många medlemmar som gick nacke till halsen för slutpriset. När en kvinna i gruppen vann, ringde hon "Bingo!" I sin spänning. Från och med den dagen blev namnet och det vinnande ropet detsamma överallt.

Digital revolution - hur Bingo tog steget i onlinevärlden

Bingo är definitivt ett enkelt spel att spela. Det kan dock vara lite svårt att ställa upp spelet med det önskade antalet slipsar och numrerade bollar. Du skulle också kräva ett visst antal personer att spela spelet. Allt som är i det analoga förflutet. Idag, tack vare nätbingo, kan du spela överallt och när som helst.


Nu behöver du inte vänta på någon eller skapa något för att njuta av ditt favoritspel.. Logga bara in på online casino, och när du har skapat ditt konto kan du luta dig tillbaka och spela upp siffrorna. Bingo är bäst med vänner, och du kan bjuda in dem till spelet, eller skapa nya i andra delar av världen. Hemsidor med nätbingo har till och med gett möjligheter att uppmuntra den traditionella sociala aspekten av spelet, med chattfönster och minispel för deltagare.

Många vinster, ett spel - Bingo Online förklarat

Fördelarna med bingo, förutom den sociala naturen, måste vara de vinster spelarna hoppas vinna. Skönheten och charmen i spelet är att det till och med belönar dem som inte riktigt har turen med sig.


Om du misslyckas med att landa till och med ett enda nummer som annonseras kan du fortfarande vinna ett pris. Många spelar enbart för nöjet, men vinsterna är alltid en bonus och en anledning för dig att återvända.